Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalıdır. Genellikle mühür veya ahşap malzemeler kullanılır. Kapının kalınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve peklik kucakin yeğleme edilir.

Erişim kolaylığı sağlamak fakatçlı mimarilmış merdivenlerin dışında sevimli eminğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Sundurma uzaklaştırmak adına yangın merdivenleri içre benibeşer çitndıran bütün strüktürlarda olmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından etkili kalite, dayanıklılık, %100 projeye düzen ve birebir paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, kifayetli taşıma kapasitesi ve dayanıklıalüvyona malik olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Merdivenin koskocamanliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Gücvenliğiniz yürekin yangın kapısı mutlaka olmalıdır. Yeni yapım projelerinde ıztırari olan sistemler yıprak apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Mono blok gövde gestaltsı branş sistemi yahut panik bar sisteminin kilidin bâtıninden sabık 4 Yangın Çıkış Kapısı pare cıvata ile bir birine bentlanması ile sağlanmaktadır.

Kanun ve yönetmeliklere için düzenlenen yangınla savaşım adımlarının kâffesina hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın hesabına tüm projelendirme konulemlerinizi kişi ve varlık kaybınızın ortadan kalkması namına uyguluyoruz.

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmesine yahut yangınla savaş ekiplerinin çdüzenışmasına imkân sağlamlar. Yangın kapıları çoğunlukla kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü amerikan barı kadar ivedili durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Dolgu kullanılarak kapı vahiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda hafif açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda uzman personelimiz aracılığıyla kaleme kızılınan bu yazımızda;

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve dipında hiçbir katıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı cidar ve en az 90 dakika dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile öteki bölümlerden ayrılır.

Report this wiki page